WAT STERKMERK VOOR U KAN DOEN..

Sterkmerk is een bedrijf dat erg veelzijdig is. Ieder teamlid heeft dan ook zijn/haar talenten, en samen kunnen wij daarom een breed aanbod aan diensten leveren aan onze klanten. Niets is te gek voor ons, wij leren graag en zoeken graag dingen voor u uit, daarom kunt u naast de onderstaande diensten die wij bieden ook in overleg met het Sterkmerk team speciale opdrachten aan ons uitbesteden. Hieronder hebben we diensten beschreven waar wij momenteel zoal mee bezig zijn.

WEBSITES

Sterkmerk bouwt voor jou een website volledig naar eigen wensen met alles erop en eraan, of helpt jou om de juiste indeling en stijl door te voeren. Benieuwd wat Sterkmerk zoal gemaakt heeft? Wij helpen je daarnaast graag met tekst, beeld en marketingstrategie!

HOSTING

Voordat een website gebouwd wordt, heb je een domeinnaam nodig. Deze kunnen wij voor je registreren en daarbij een e-mailadres aanmaken die de domeinnaam bevat. Naast het bouwen van de complete website zorgt Sterkmerk ook voor de hosting van de website. Hosting houdt in dat uw website veilig en up-to-date blijft werken.

WEBSHOPS

Naast websites is het ook mogelijk om een complete webshop door ons te laten maken. Wij helpen je daarnaast graag met tekst, beeld en marketingstrategie!

SOCIAL NETWORK SOFTWARE

Wil je een inlogpagina op uw website waar bijvoorbeeld klanten of bezoekers een profiel aan kunnen maken? Sterkmerk kan dit voor je realiseren!

SEO

De term SEO staat voor 'Search Engine Optimization', in gewoon Nederlands 'zoekmachine optimalisatie'. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing.

PLATTEGRONDEN

Sterkmerk maakt ook plattegronden, deze zijn bijvoorbeeld te vinden op websites van winkelcentra. In de plattegronden zijn bijvoorbeeld winkels aanklikbaar voor meer informatie. Voor Klanderij hebben wij bijvoorbeeld zo’n plattegrond gemaakt, deze is te zien op www.klanderij.nl/nl/winkels.

HUISSTIJLEN

Denk hierbij bijvoorbeeld aan logo’s, visitekaartjes, briefpapier, afsprakenkaartjes, flyers, posters, folders, brochures enzovoort. Wij kunnen helpen met het neerzetten van een compleet nieuwe huisstijl, of de huidige stijl doorvoeren. Eigen inbreng is altijd welkom, maar wij kunnen je ook inspireren met onze visie.

VERPAKKINGEN

Kom je er niet uit bij het bedenken of maken van een verpakking, informatiemap of iets anders in deze richting? Wij helpen je graag met het proces, van het ontwerpen tot de levering van de verpakking van juiste materiaal op het juiste formaat en met de juiste resolutie en kleuren.

PRESSKIT

Een presskit is een persmap waar je bijvoorbeeld als muzikant informatie in kunt tonen en promotiemateriaal in kunt presenteren. Het doel van een presskit is om jezelf voor te stellen en te presenteren aan bijvoorbeeld programmeurs, boekers of journalisten.

PROMOTIEVIDEO

Sterkmerk maakt ook promotievideo’s in de vorm van animaties, tekst of camerabeelden op maat gemaakt geheel naar je wensen. Alle eigen ideeën en informatie kunnen worden verwerkt.

MAILING

Voor mailing maken wij gebruik van "Mailchimp". Mailchimp is een marketingautomatiseringsplatform en een e-mailmarketingdienst. Mailchimp is een hulpprogramma om bijvoorbeeld nieuwsbrieven volgens de juiste specificaties en lay-out te versturen.

MARKETING

Wij kunnen je helpen met de marketing voor je bedrijf! Ben je pas begonnen en heb je hulp nodig bij het opzetten van de juiste strategie voor het werven van de eerste klanten? Sterkmerk helpt je daar graag bij! Wij kunnen je adviseren wat je bedrijf nodig heeft.

BEELDMATERIAAL

Voor de genoemde diensten kan beeldmateriaal nodig zijn wat nog niet bestaat. Wij zijn bereid om dit voor je te regelen, of het nou gaat om fotografie, filmen, tekenen of animeren.

SOCIAL MEDIA

Wij helpen je graag op weg met Social Media, bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Tekst en beeld bedenken en verzamelen doen wij graag, maar je kunt het ook aanleveren dat wij zorgen dat het op de juiste plek wordt weergegeven.

INFOGRAPHIC

Een infographic of informatieve illustratie geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Dit kan voorkomen in de vorm van een kaart, grafiek, bord, instructieve tekening of een interactieve applicatie.

TEKST

Pakkende teksten schrijven, verbeteren of vertalen (Engels-Nederlands of Nederlands-Engels) doen wij ook graag voor u!

OVERIG

Heeft u wensen op gebied van interactieve of grafische vormgeving? Laat het ons weten via onze contactpagina, en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!
GEGEVENS
Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde
BTW NL 0844 182117 B01
IBAN NL54 INGB 0009 4738 14
KvK 0808 6898
INFO
+31 (0) 6 1259 1873
+31 (0) 55 - 53 44 283
www.sterkmerk.eu
info@sterkmerk.eu