Wij zoeken een stagiair(e)!

 

Sterkmerk is een marketing- en communicatiebureau van zelfstandige denkers en doeners. Wij bedenken voor onze klanten praktische en effectieve marketing en communicatie uitingen. Of het nu gaat om mooie websites, een duidelijke huisstijl, sterke logo's of een effectief marketingplan, Sterkmerk is er voor jou. Wij begeleiden onze klanten met het bedenken van ideeën en voeren deze uit. Het belangrijkste van elk soort media-uiting is het totaalbeeld. Wij hebben ervaren webdesigners en vormgevers die het best denkbare resultaat leveren.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een gedreven persoon die ons team tijdelijk kan komen versterken. Leerlingen uit verschillende branches kunnen bij ons aan werk. Wanneer jij beschikt over vaardigheden op het gebied van marketing, communicatie, webdesign en/of vormgeving zijn wij op zoek naar jou. De taken die je zoal bij ons (onder begeleiding) zal krijgen, variëren enorm. Wij bieden onze klanten een zeer breed aanbod aan diensten omdat wij als team beschikken over veel gevarieerde vaardigheden en altijd bereid zijn om dingen te leren en uit te zoeken voor de klant. Ervaring met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop en Joomla is een pre.

👥Wie worden je collega's?
Het team van Sterkmerk wordt voorgesteld op onze website. Wanneer je bij ons stage komt lopen zit je meestal samen op kantoor met: eigenaar Hans Bijloo (61), grafisch vormgever Mira Taverne (22) en webdesigner Daniel Mulder (22).

🚪Wat kun je bij ons verwachten?
Buiten de gevarieerde vaardigheden die wij hier uitoefenen, is het vooral altijd gezellig op kantoor. Tussen de middag gaan we samen lunchen en gedurende de dag vermaken wij ons met goeie muziek en twee lieve honden (witte herders). Wij werken van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 18:00 uur en op vrijdag werkt ieder voor zich thuis. Sterkmerk bevindt zich aan de Lochemsestraat in Terwolde, dichtbij vliegveld Teuge. Via het openbaar vervoer zijn we niet al te makkelijk te bereiken.

📧 Hebben wij jouw interesse gewekt?
Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar ons! Wanneer je vragen hebt kan je die uiteraard gerust aan ons stellen.

GEGEVENS
Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde
BTW NL 0844 182117 B01
IBAN NL54 INGB 0009 4738 14
KvK 0808 6898
INFO
+31 (0) 6 1259 1873
+31 (0) 55 - 53 44 283
www.sterkmerk.eu
info@sterkmerk.eu