VORMGEVING

HUISSTIJLEN, LOGO'S EN MEER

Het eerste en belangrijkste wat een bedrijf nodig heeft aan vormgeving is een huisstijl, dit is de basis stijl (kleuren, fonts, beeldmateriaal) die doorgaans telkens terugkomt in media-uitingen. Wij maken complete huisstijlen, maar we zijn ook bereid om aanpassingen aan de huidige huisstijl te doen en/of de huidige stijl uitbreiden.  

Wanneer je beschikt over een huisstijl kunnen we op basis daarvan bezig met andere vormgeving. Wij voeren natuurlijk bestaande huisstijlen door, als je deze al hebt.  

Daarnaast zijn we veel bezig met logo’s ontwerpen, het kenmerk van jouw bedrijf. We zijn bereid om een de letters zelf te maken, een logo digitaal en uitgebreid te tekenen, eigen ontwerpen uittekenen enzovoorts! 

Verder zijn er nog heel veel uitingen die we vormgeven, bijvoorbeeld:

visitekaartjes, briefpapier, afsprakenkaartjes, flyers, posters, folders, brochures

De term vormgeving is erg breed, daarom kunnen we natuurlijk niet alle voorbeelden geven. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat je nodig hebt. 

  +31 (0) 55 53 44 283
    info@sterkmerk.eu 

Lochemsestraat 7, 7396 PJ Terwolde
BTW NL 0844 182117 B01

IBAN NL54 INGB 0009 4738 14
KvK 0808 6898

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.