OVERIGE DIENSTEN

Buiten vormgeving en websites hebben we meer diensten geleverd. Deze bieden we bij deze aan.

PRESSKITS

Een presskit is een persmap waar je bijvoorbeeld als muzikant informatie in kunt tonen en promotiemateriaal in kunt presenteren. Het doel van een presskit is om jezelf voor te stellen en te presenteren aan bijvoorbeeld programmeurs, boekers of journalisten. 

PROMOTIEVIDEO'S

Sterkmerk maakt ook promotievideo’s in de vorm van animaties, tekst of camerabeelden op maat gemaakt geheel naar je wensen. Alle eigen ideeën en informatie kunnen worden verwerkt. 

MARKETING

Wij kunnen je helpen met de marketing voor je bedrijf! Ben je pas begonnen en heb je hulp nodig bij het opzetten van de juiste strategie voor het werven van de eerste klanten? Sterkmerk helpt je daar graag bij! Wij kunnen je adviseren wat je bedrijf nodig heeft. 

BEELDMATERIAAL

Voor de genoemde diensten kan beeldmateriaal nodig zijn wat nog niet bestaat. Wij zijn bereid om dit voor je te regelen, of het nou gaat om fotografie, film, tekeningen of animaties. 

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Wij helpen je graag op weg met Social Media, bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Tekst en beeld bedenken en verzamelen doen wij graag, maar je kunt het ook aanleveren dat wij zorgen dat het op de juiste plek wordt weergegeven. 

INFOGRAPHIC

Een infographic of informatieve illustratie geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Dit kan voorkomen in de vorm van een kaart, grafiek, bord, instructieve tekening of een interactieve applicatie. 

  +31 (0) 55 53 44 283
    info@sterkmerk.eu 

Lochemsestraat 7, 7396 PJ Terwolde
BTW NL 0844 182117 B01

IBAN NL54 INGB 0009 4738 14
KvK 0808 6898

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.