< WEBSITES / WEBSHOPS >

Sterkmerk bouwt voor jou een website volledig naar eigen wensen met alles erop en eraan, of helpt jou om de juiste indeling en stijl door te voeren. Benieuwd wat Sterkmerk zoal gemaakt heeft? Wij helpen je daarnaast graag met tekst, beeld en marketingstrategie!

Naast websites is het ook mogelijk om een complete webshop door ons te laten maken. Wij helpen je daarnaast graag met tekst, beeld en marketingstrategie!

 

< HOSTING >

Voordat een website gebouwd wordt, heb je een domeinnaam nodig. Deze kunnen wij voor je registreren en daarbij een e-mailadres aanmaken die de domeinnaam bevat. Naast het bouwen van de complete website zorgt Sterkmerk ook voor de hosting van de website. Hosting houdt in dat uw website veilig en up-to-date blijft werken.

 

< SOCIAL NETWORK SOFTWARE >

Wil je een inlogpagina op uw website waar bijvoorbeeld klanten of bezoekers een profiel aan kunnen maken? Sterkmerk kan dit voor je realiseren!

 

< SEO >

De term SEO staat voor 'Search Engine Optimization', in gewoon Nederlands 'zoekmachine optimalisatie'. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing.

 

< PLATTEGRONDEN >

Sterkmerk maakt ook plattegronden, deze zijn bijvoorbeeld te vinden op websites van winkelcentra. In de plattegronden zijn bijvoorbeeld winkels aanklikbaar voor meer informatie.

 

< MAILING >

Voor mailing maken wij gebruik van "Mailchimp". Mailchimp is een marketingautomatiseringsplatform en een e-mailmarketingdienst. Mailchimp is een hulpprogramma om bijvoorbeeld nieuwsbrieven volgens de juiste specificaties en lay-out te versturen.

 

< SOCIAL MEDIA MANAGEMENT >

Wij helpen je graag op weg met Social Media, bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Tekst en beeld bedenken en verzamelen doen wij graag, maar je kunt het ook aanleveren dat wij zorgen dat het op de juiste plek wordt weergegeven.

  +31 (0) 55 53 44 283
    info@sterkmerk.eu 

Lochemsestraat 7, 7396 PJ Terwolde
BTW NL 0844 182117 B01

IBAN NL54 INGB 0009 4738 14
KvK 0808 6898

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.