sterkmerk diensten header beeldmateriaal

Hosting door Sterkmerk

Sterkmerk zorgt ervoor dat jouw bedrijf het passende domein krijgt die bij de website hoort en host deze op onze server. 
Samen met een domein heb je ook nog de keuze om mailboxen aan te maken. Alles bij elkaar dus!

Maak je veel gebruik van mails? Dan raden wij je aan om Outlook te gebruiken. Ook hierbij zullen we je graag helpen!


Wat zijn domeinnamen en URLs?

Als je een website of webshop hebt, heeft deze natuurlijk ook een naam in de balk bovenin. Net zoals bij ons; https://sterkmerk.eu/. Dit is een URL, een Uniform Resource Locator. Ookwel een domeinnaam. Simpelweg gezegd is een URL de plek waar elk bestand of pagina te vinden is. Elke URL is uniek en heeft zijn eigen adres.
Een domeinnaam kopen voor een website bedraagt meestal een kleine jaarlijkse of soms maandelijke prijs. Op basis van de complexiteit, gewildheid, lengte en merkbaarheid zijn sommige domeinnamen veel duurder dan anderen. Denk hierbij aan de domeinnaam auto punt nl. Deze kost waarschijnlijk heel veel, maar misschien niet zoveel als autokopen punt nl. Dat komt omdat deze nog gerichter is.

Het hosten van een website brengt ook kosten met zich mee. Sommige bedrijven rekenen dit maandelijks af en anderen weer op een jaarbasis. In het kort uitgelegd huur je een klein plekje op een grote online server voor jouw website. Hoe groter de website is en hoe meer mensen de website bezoeken, spelen allemaal mee aan de kosten van het hosten. Hoe meer ruimte de website nodig heeft op de server, hoe meer dit kost.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.