sterkmerk diensten header beeldmateriaal

Een webshop laten bouwen

Als je diensten of producten verkoopt, is het sinds kort vrij gewoon om dit ook online te doen. Vooral tijdens de Coronapandemie is de vraag naar webshops enorm omhoog geschoten, beide voor winkeleigenaren en klanten. Sterkmerk kan voor jou een complete functionele webshop neerzetten! Naast het behouden van de huisstijl, is het natuurlijk belangrijk dat een webshop er professioneel en betrouwbaar uitziet. Daarnaast wil je natuurlijk zelf ook makkelijk producten toe kunnen voegen en verwijderen als de webshop eenmaal staat.

Sterkmerk kan een volledige webshop leveren die gemakkelijk te vullen is met producten en er aan de voorkant professioneel uit ziet. Wij gebruiken hier meestal het CMS systeem Prestashop voor, maar kunnen ook webshops neerzetten met Wordpress in combinatie met WooCommerce. Beiden werken net wat anders, maar zijn alle twee op hun eigen manier gebruikersvriendelijk.

Interesse in een sterke webshop? Neem dan contact met ons op!

Een Sterkmerk Webshop:

Wat levert Sterkmerk?

Sterkmerk weet hoe moeilijk een webshop kan zijn. Het kan veel tijd kosten om alle technische aspecten van een webshop te leren en te zorgen dat deze goed in elkaar zit voordat hij uiteindelijk in gebruik kan worden genomen. Daarom is het natuurlijk handig om dit werk eenmalig uit te besteden. Hierdoor kunnen wij de webshop compleet op maat en naar wens maken. Op basis van de aangeleverde informatie en wensen kunnen wij snel te werk gaan! 
Na oplevering van de webshop kun je zelf producten toevoegen en aanpassen naar wens en ons natuurlijk om advies en/of hulp vragen waar nodig.

Meestal leveren wij de webshop op met het CMS Prestashop. Dit Content Management System is speciaal ontwikkeld voor webshops. Ook kunnen wij webshops opleveren in Wordpress, in combinatie met de E-Commerce plugin WooCommerce. Wij zorgen ervoor dat de webshop responsive is (op alle schermen goed werkt) en SEO vriendelijk ingericht is.

Bestaande webshop updaten?

Heb je al een webshop die je wilt vernieuwen? Op basis van jouw oude webshop kunnen wij een nieuwe shop inrichten die dezelfde feel heeft als de oude, maar dan in een moderner jasje. Hoe meer praktische informatie er al in de oude webshop zit, hoe sneller wij de nieuwe neer kunnen zetten.

Naast een compleet nieuwe webshop of een gemoderniseerde webshop, bieden wij ook de optie voor datakoppelingen aan.
Datakoppelingen zijn een koppeling tussen een voorraad bij bijvoorbeeld een groothandel en een webshop. Dit betekent dat de webshop dropshipment producten kan aanbieden zonder deze producten zelf in te moeten voeren. Door een goede koppeling neer te zetten, wordt de voorraad meerdere malen per dag bijgehouden en eventuele nieuwe producten toegevoegd.

Interesse in een webshop datakoppeling? Lees hier dan meer.

SEO van een webshop

Bij het maken van een webshop is het natuurlijk belangrijk dat mensen de webshop goed kunnen vinden en jouw producten boven de concurrent kiezen. Dit kan door de SEO goed voor elkaar te hebben. De SEO (Search Engine Optimization) staat voor de zoekmachineoptimalisatie. Moeilijke woorden, maar dit gaat eigenlijk gewoon over de vindbaarheid in zoekmachines. Bij het zoeken naar producten, worden de meest actuele webshops bovenaan in Google getoond. Mensen zijn meer geneigd om op de eerste betrouwbare link te klikken, en hierdoor hebben webshops met een goede SEO dus meer web-verkeer. Ook interesse in SEO voor een webshop? Wij bieden ook SEO diensten.

Webshop of website?

Hoewel ze erg op elkaar lijken, een website en een webshop zijn twee compleet verschillende dingen. Een webshop is ervoor gemaakt om producten en/of diensten te verkopen. Een digitale winkel. Een website is ervoor gemaakt om te informeren, interesseren en eventuele geïnteresseerden te motiveren om contact op te nemen. 
Heb je toch liever een website dan een webshop? Sterkmerk kan jou hier natuurlijk ook bij helpen.

Werkzaamheden:

Wij hebben ondertussen al best wat webshops gemaakt, en zijn werkzaam in onder andere Apeldoorn, Babberich, Den Haag, Lisse, Alkmaar, Zaandam, Rotterdam, Puttershoek, Noordwijk, Teuge, Terwolde en België. Maar voor een webshop hoef je natuurlijk niet in de buurt te wonen.

Geïnteresseerd in een webshop of niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?
Neem dan contact met ons op!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.