sterkmerk diensten header beeldmateriaal

Een website laten bouwen

Tegenwoordig is een website een van de belangrijkste zaken voor een bedrijf. Wanneer mensen geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf of het werk hiervan, gaan ze vaak als eerste naar Google om te kijken hoe de website van jouw bedrijf eruitziet. Een goed werkende website zorgt ervoor dat potentiële klanten duidelijk kunnen zien wat jij voor ze kan betekenen.
Maar zelf een eigen website in elkaar zetten en ook nog goed laten lopen kan nog wel eens een ingewikkelde klus zijn. Daarom is het vaak het beste om dit soort werk uit te besteden, zodat jij je kan focussen op wat belangrijk voor jou en je bedrijf is.

Een website laten maken door Sterkmerk betekent dat je er zelf voor kan kiezen hoeveel controle je uiteindelijk hebt over het beheer van je eigen website. Het gebruiken van een CMS (Content Management System) zorgt ervoor dat je zelf veel dingen zoals teksten en pagina's kan toevoegen en aanpassen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan mag je natuurlijk ook altijd nog contact met ons opnemen.

Interesse in een sterke website? Neem dan contact met ons op!

Een Sterkmerk Website:

Wat levert Sterkmerk?

Sterkmerk zorgt voor een originele website op maat die past bij jou en je bedrijf. Wij hebben genoeg ervaring, thema's en modules, plugins en andere website gerelateerde zaken die jouw bedrijf en de uitstraling hiervan perfect kunnen tonen. Na oplevering van de website kun je zelf teksten aanpassen en pagina's toevoegen door de gebruikersvriendelijke CMS die wij gebruiken. Dit is perfect voor het plaatsen en bijhouden van blogs, of plaatsen van acties die na een week bijvoorbeeld weer offline mogen.
Ook kunnen wij op basis van een oude site een nieuwe site maken met dezelfde 'look and feel', maar dan in een nieuw, modern jasje. Zo zorgen we ervoor dat de website er weer mee door kan en weer bij jou en je bedrijf past. 

Waarom een website?

Zoals al eerder benoemd is een website een van de belangrijkste zaken voor een bedrijf. Het is het digitale, interactieve visitekaartje van je bedrijf. Het laat zien waar jouw bedrijf voor staat, wat het doet, en zorgt ook nog eens voor nieuwe potentïele klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat de website bij de huisstijl van het bedrijf past en ook nog een eigen stijl heeft.

Wat is een CMS?

CMS staat voor 'Content Management System'. Letterlijk vertaald is dit een 'Inhoud beheer systeem'. Dit klopt ook wel, want een CMS staat aan de achterkant van een website. Hier kun je alles toevoegen en aanpassen; de menustructuur, pagina's, afbeeldingen, kleuren en nog veel meer. Sterkmerk werkt vooral met Wordpress, Joomla en Prestashop.

SEO van een website

De SEO (Search Engine Optimization) staat voor de zoekmachineoptimalisatie. Moeilijke woorden, maar dit gaat eigenlijk gewoon over de vindbaarheid in zoekmachines. Bij zoekmachines denkt iedereen natuurlijk gelijk aan de meest bekendste; Google. Maar ook Yahoo, Bing en DuckDuckGo zijn zoekmachines die veel worden gebruikt. Sterkmerk levert websites die makkelijk zijn aan te passen voor SEO-doeleinden. Zo kun de webiste up-to-date blijven.
Weet je niet zo goed waar je moet beginnen op het SEO gebied? Wij bieden ook SEO diensten.

Website of webshop?

Hoewel ze erg op elkaar lijken, een website en een webshop zijn twee compleet verschillende dingen. Een website is ervoor gemaakt om te informeren, interesseren en eventuele geïnteresseerden te motiveren om contact op te nemen. Een webshop is ervoor gemaakt om producten en/of diensten te verkopen. Een digitale winkel.
Heb je toch liever een webshop dan een website? Sterkmerk kan jou hier natuurlijk ook bij helpen.

Werkzaamheden:

Wij hebben ondertussen al vele websites geleverd, en zijn werkzaam in onder andere Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Enschede, Terwolde, Teuge, Twello, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle
Maar om een website te laten maken hoef je natuurlijk niet dichtbij te wonen. Wij kunnen werk leveren in heel Nederland!

Geïnteresseerd in een website of niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?
Neem dan contact met ons op!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.